Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV begint Europa League met 1-0 zege op Legia

15 september 2011 20:50

PSV is de groepsfase van Europa League begonnen met een zege. In het Philips Stadion werd een matig Legia Warschau met 1-0 verslagen. PSV speelde bij vlagen een aantrekkelijke eerste helft. In de tweede helft zakte de ploeg weg.

In een stadion dat met slechts 14.000 toeschouwers gevuld was ging PSV op zoek naar de openingstreffer. Die verdiende treffer kreeg PSV via een afstandschot van Dries Mertens. Hij was het dus opnieuw die PSV op voorsprong zette. PSV ging daarna door op zoek naar de tweede treffer. Onder andere Matavz kreeg een paar kansen, maar hij kon zijn debuut in de basis niet bekronen met een doelpunt.

Na rust kreeg PSV meer ruimte, maar kon het daar veel te weinig mee doen. het niveau zakte weg. Vanwege de 1-0 stand bleef het tot het einde aan toe spannend, ondanks dat de Polen nooit echt heel gevaarlijk werden.




Discussieer mee op de forums


Tags

legia aantrekkelijke afstandschot dries matavz mertens polen vlagen warschau

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte