Transparent
Inloggen
Sluiten

Forza PSV in teken van topper

16 september 2011 14:33 - Omroep Brabant - Forza PSV

Waar staat PSV? Dat is de grote vraag na het gelijkspel tegen VVV Venlo en de overwinning op Legia Warschau. Het jonge team van Fred Rutten maakt af en toe nog een onzekere indruk, maar lijkt steeds meer te groeien naar een echte voetbalmachine. De topper tegen Ajax van komend weekend is de eerste grote test voor PSV. Forza PSV kijkt vooruit op de wedstrijd met Fred Rutten en enkele spelers.

Daarnaast komt ook misdaadverslaggever John van den Heuvel aan het woord over de topper. Forza PSV zocht hem op in het hol van de leeuw: de redactie van De Telegraaf in Amsterdam. Daar kijkt Van den Heuvel vooruit op de wedstrijd en vertelt hij wat hij allemaal te verduren krijgt als supporter van PSV woonachtig in Amsterdam.

Lang zullen ze leven in de gloria. Willy en René van de Kerkhof worden 60 vandaag en dat kan natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan in Forza PSV. Daarom zocht verslaggever Arjan van der Giessen ze op met een speciale taart.

Een andere clubcoryfee stelt deze week zijn favoriete PSV-elftal samen in de ‘Elf van’. Deze keer is het de beurt aan de misschien wel populairste voorzitter van PSV ooit: Harry van Raaij. Dat en meer in Forza PSV. Iedere vrijdag vanaf 18:00 uur op Omroep Brabant TV.

Meer op Omroep Brabant - Forza PSV




Tags

forza topper heuvel rutten clubcoryfee giessen gloria kerkhof leeuw legia misdaadverslaggever ongemerkt populairste raaij taart telegraaf voetbalmachine vvv warschau willy woonachtig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.