Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV moeilijkste tegenstander volgens Zaccheroni

25 september 2001 19:50

Verslaggever: RvW

De persconferentie van Zaccheroni van Lazio in het Philips Stadion kon nog weinig duidelijkheid opleveren omtrent de fitte spelers van Lazio en de manier van spelen. Pas op de training in het Philips Stadion werd duidelijk dat zowel Favali als Baggio gewoon mee kunnen spelen in het duel tegen PSV, een meevaller dus voor de Italianen. Die situatie is eigenlijk tekenend voor de situatie waarin de Italianen zich bevinden. Na twee nederlagen hebben ze dringend punten nodig om te kunnen overleven. Volgens Zaccheroni is de uitslag echter nog niet doorslaggevend. Al lijkt uitschakeling een feit indien de ploeg 3 nederlagen op rij behaald. Volgens Zaccheroni is zijn eerste taak nu de spelers weer zelfvertrouwen aan te praten. Want met name dat ontbreekt eraan bij de spelersgroep na de nederlagen en reeks blessures.

Zaccheroni werd door voormalig PSV'er Jaap Stam bijgepraat over de spelers en het systeem van PSV. Zaccheroni roemde vooral Mark van Bommel en de gevaarlijke buitenspelers van PSV.

Volgens de Italiaan, die graag de underdog positie wilde voor het duel, is PSV de zwaarste tegenstander in de poule van Lazio.

Meer op




Tags

zaccheroni lazio italianen baggio bommel buitenspelers favali gevaarlijke italiaan meevaller roemde stam underdog

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage