Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten: Depay durfde te voetballen

22 september 2011 10:15

Fred Rutten was na afloop van het duel tegen VVSB tevreden over het debuut van Memphis Depay. "Depay heeft laten zien dat hij heel graag wil. Dat is het belangrijkste. En hij durfde te voetballen. Plankenkoorts op dit niveau mag niet bestaan. Als je dat wel hebt, is het moeilijk om te slagen. Depay had een aantal goede acties, maar het rendement kan omhoog," aldus Rutten in De Telegraaf.

Depay liet weten blij te zijn met zijn debuut in het eerste elftal. "Ik ben blij dat ik een kans heb gekregen van de trainer en dat ik met de grote jongens heb mogen meedoen. Elke minuut die ik speel, is meegenomen. Dit smaakt naar meer."

Rutten gaf in de loop van de tweede helft ook de jongelingen Maikel Verkoelen (19) en Rabiu Ibrahim (20) speeltijd, terwijl Funso Ojo (20), Abel Tamata (20) en Zakaria Labyad (18) mochten starten. "Het past in mijn voetbalvisie om jonge jongens een kans te geven. Zij hebben hun talent kunnen etaleren en aan de eerste elf geroken" zei Rutten.




Tags

depay rutten durfde abel etaleren funso labyad maikel ojo plankenkoorts rabiu smaakt tamata telegraaf verkoelen voetbalvisie vvsb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage