Transparent
Inloggen
Sluiten

Speels PSV haalt uit tegen Roda: 7-1

24 september 2011 20:36

Een speels PSV heeft zaterdagavond het publiek vermaakt in het Philips Stadion. Voormalig angstgegner Roda JC werd met maar liefst 7-1 verslagen. Roda JC kwam al na 19 minuten met tien man te staan toen Vukovic de doorgebroken Matavz van de sokken liep.

PSV begon direct aanvallend en ging vanaf de aftrap op zoek naar doelpunten. De eerste was een intikker voor Toivonen na een kwartier spelen. Na de rode kaart van Vukovic legde Mertens aan voor de vrije trap. Hij schoot hem mooi binnen en besliste daarmee eigenlijk de wedstrijd al. PSV was vervolgens oppermachtig en vermaakte het publiek. Via nogmaals Mertens en een hard schot van Strootman was het bij rust al 4-0.

Na rust was het Roda JC dat bij een spaarzame aanval uit het niets doel trof. Het was Malki die binnen kon tikken. PSV ging vervolgens gewoon door en op zoek naar meer doelpunten. Diverse goede kansen bleven onbenut. Een penalty van Wijnaldum werd gestopt, hij leek hem vervolgens nog binnen te tikken, maar de scheidsrechter keurde hem ietwat dubieus af vanwege doorgaan op de keeper. Mertens, Matavz en nogmaals Mertens zorgden voor de 7-1. De laatste van Mertens kwam uit een strafschop na een handsbal. Mertens zorgde daarmee voor zijn vierde goal van de wedstrijd.




Tags

mertens roda speels matavz vukovic aftrap angstgegner besliste handsbal intikker keurde malki onbenut oppermachtig sokken spaarzame strootman toivonen vermaakte wijnaldum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage