Transparent
Inloggen
Sluiten

The March of Madness 15 oktober 19:13 uur

25 september 2011 17:51 - Lighttown Madness

The March of Madness werd vorig jaar voor het eerst door Lighttown Madness georganiseerd voorafgaand aan het duel tegen Ajax. De tweede editie van de March staat alweer bijna voor de deur, op 15 oktober zal de March van start gaan voor aanvang van PSV – FC Utrecht. Vorig seizoen was de opkomst erg groot en ondanks de regen een feest voor velen.

Z’n duizend supporters kwamen naar het Catharinaplein om vanuit daar gezamenlijk naar het Philips Stadion te lopen. Dit jaar wil de organisatie het groter aanpakken en is er gekozen voor de avondwedstrijd tegen FC Utrecht.

Om 19:13 uur wordt verzameld op het Stadhuisplein. Van daar uit gaat de route via de markt naar het Philips stadion. Opgeroepen wordt om op tijd aanwezig te zijn! De wedstrijd begint om 20:45 uur.

Bekijk hier de foto’s van de eerste editie van The March of Madness



Bij de vorige March was er veel vuurwerk aanwezig, dit geeft natuurlijk een prachtig beeld en zal in een avondwedstrijd nog mooier naar voren komen. Indien je vuurwerk meeneemt, neem dan geen knalvuurwek mee maar fakkels. Denk aan de veiligheid van je medesupporters.

De organisatie is nog opzoek naar mensen die foto’s en filmpjes willen maken om de March goed in beeld te brengen, is dat iets voor jou neem dan contact met ons op via info@lighttownmadness.nl.

Meer op Lighttown Madness




Tags

madness avondwedstrijd editie foto utrecht vuurwerk aanvang catharinaplein fakkels filmpjes knalvuurwek lighttown lighttownmadness medesupporters opkomst opzoek regen route stadhuisplein

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte