Transparent
Inloggen
Sluiten

Pieters: voorlopig sta ik in de basis van Oranje

29 september 2011 17:43

Erik Pieters blijft de nodige kritiek krijgen van fans en in de media. De linksback laat in een interview in Sp!ts weten zich daar niet meer druk over te maken. "Ach, er zullen altijd mensen blijven roepen dat ik niet geschikt ben voor het Nederlands elftal. Of zelfs dat ik niet in het eerste van PSV hoor. Vroeger was ik misschien iets gevoeliger voor dat soort opmerkingen, maar ik heb me er nooit echt mee bezig gehouden. Nu al helemaal niet. Ik vind het belangrijker hoe de trainer over me denkt en voorlopig sta ik in de basis bij PSV én Oranje."

"Vorig seizoen speelde ik de eerste helft naar behoren, maar in de tweede helft van het jaar heb ik dat niet gedaan. Dat kwam vooral omdat ik last kreeg van mijn knie. Ik wilde maar door blijven gaan, maar ik had beter naar mijn lichaam moeten luisteren. Nu moet ik de lijn van mijn huidige niveau maar eens een heel seizoen zien door te trekken."

Lees het gehele interview op de website van Sp!ts




Tags

oranje pieters gevoeliger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman