Transparent
Inloggen
Sluiten

Matchwinnaar Hofland: 'enorme opsteker'

26 september 2001 23:03

Verslaggever: RvW

Kevin Hofland, maker van het enige doelpunt in de wedstrijd, sprak van een enorme opsteker. Zowel voor hem zelf nadat hij net terugkwam van een blessure als voor het elftal na de problemen van de afgelopen weken. De centrale verdediger was bij zijn terugkomst direct een van de belangrijkste spelers van PSV en speelde wellicht zijn beste wedstrijd van het seizoen. 'Bij vlagen hadden we heel veel balbezit en op de momenten dat het iets minder ging, konden we met zijn alleen een stapje extra doen'.

'Na de 1-0 moesten zij komen. Wij konden toen heel compact spelen en gaven in de tweede helft slechts 2 kansen weg. Je merkte in het veld dat ze niet echt geloofden in een positief resultaat. Op een gegeven moment wonnen we dan ook elk duel. In de slotfase moesten we te ver terug, maar gelukkig kwam het uiteindelijk allemaal goed' aldus Hofland.

Na de blessure van Van Bommel leek ook Hofland geblesseerd te raken. 'Ik was even mij lucht kwijt na een kopduel. Ik kon daarna gelukkig weer normaal terugkeren.' Over zijn duimpje naar de bank: 'Ik zag dat iedereen heel bezorgd was en daarom liet ik maar even weten dat het weer allemaal in orde was' aldus een droge Hofland.

Meer op




Tags

hofland opsteker matchwinnaar bommel compact duimpje geloofden kopduel lucht vlagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje