Moeizame 0-2 zege op NEC

2 oktober 2011 18:27

PSV heeft een moeizame overwinning behaald in Nijmegen. Tegen NEC trok de ploeg uiteindelijk in de slotfase het duel met 0-2 nog naar zich toe.

Voor rust was er weinig gevaar voor beide doelen, Wijnaldum was met een bal op de paal nog het dichtst bij een doelpunt. Aan de andere kant moest Isaksson een paar keer goed optreden om een achterstand te voorkomen.

Ook na rust kwam het duel maar moeizaam op gang. NEC ging er steeds meer in geloven, waardoor PSV ook meer ruimte kreeg. Vijf minuten voor tijd troefde Strootman George af. Hij stelde vervolgens Labyad in staat om te scoren. Twee minuten daarna gooide Matavz bij een counter de deur op slot door de 0-2 te maken.