Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bommel: als ik terugkom, wil ik voor de prijzen spelen

6 oktober 2011 00:15 - Omroep Brabant

In een interview met Omroep Brabant ging Mark van Bommel in op de hernieuwde berichten over een mogelijke terugkeer naar PSV. De middenvelder stelt dat de berichtgeving over een mogelijke terugkeer steeds wordt uitvergroot, terwijl hij elke keer slechts op vragen van media aangeeft ooit zijn carrière bij PSV af te willen sluiten. "Ik heb altijd een goed gevoel bij de club. Ik volg het op de voet en heb veel contact met de mensen in de club." PSV is altijd in gedachten van de voetballer gebleven en Van Bommel wil daar graag zijn carrière afsluiten, maar "als ik terugkom, dan is dat een moment waarop ik niet wil afbouwen, maar voor prijzen wil spelen".

Bekijk het gehele video-interview op Omroep Brabant

Meer op Omroep Brabant




Tags

bommel terugkom afbouwen hernieuwde uitvergroot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte