Transparent
Inloggen
Sluiten

Veiligheidsmaatregelen niet aanscherpen

27 september 2001 16:12

Verslaggever: BvT

Als het aan de supporters van PSV ligt, worden de veiligheidsmaatregelen in de stadions niet verder aangescherpt. Dat is althans de mening van tweederde van de deelnemers aan de PSV Poll over dit onderwerp.

De recente gebeurtenissen in Breda tijdens de wedstrijd NAC-Willem II, waarbij zoveel voorwerpen naar spelers werden gegooid dat de wedstrijd moest worden stilgelegd, zijn wat de supporters betreft geen aanleiding om nog meer algemene veiligheidsmaatregelen te nemen.

De nieuwe PSV Poll betreft de kansen van PSV op een nieuwe landstitel. PSV haalde uit de eerste zes competitiewedstrijden slechts zeven punten en staat momenteel op de twaalfde plek in de ranglijst, op negen verliespunten van koploper Ajax. Feyenoord verloor acht punten minder in dezelfde tijd. De Poll luidt "Kan PSV prolongatie van het kampioenschap nu al vergeten?".

Meer op




Tags

veiligheidsmaatregelen poll aanscherpen feyenoord landstitel nac prolongatie twaalfde tweederde verliespunten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage