Transparent
Inloggen
Sluiten

Samenwerking PSV met voetbalbond India, Rob Baan wordt TD

11 oktober 2011 15:42 - PSV.nl

PSV heeft vanmiddag tijdens een persconferentie bekendgemaakt samen met Philips een samenwerking te hebben gesloten met de voetbalbond van India. “Dit is in lijn is met de strategie om onze hoofdsponsor Philips in nieuwe markten sportief en commercieel te ondersteunen”, aldus algemeen directeur Tiny Sanders van PSV. Rob baan gaat als technisch directeur aan de slag in India. "De komende twee jaar ga ik met ondersteuning van PSV en de Indiase Voetbalbond aan de slag om het Indiase voetbal naar een hoger plan te tillen. Het is mijn taak om de juiste voorwaarden te scheppen, geënt op de Nederlandse school maar met een duidelijke Indiase signatuur."

Meer: PSV.nl

Meer op PSV.nl




Tags

india baan indiase geent hoofdsponsor sanders scheppen signatuur tillen tiny

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje