Transparent
Inloggen
Sluiten

Mertens ontgoocheld door plaats op de bank bij Belgen

13 oktober 2011 07:03

Na de verschrikkelijke aanslag op zijn knie was Dries Mertens op tijd fit om te starten voor de Belgen tegen Duitsland. De bondscoach van de Belgen zette hem echter op de bank. Hij moest het doen met een invalbeurt. Na afloop weigerde Mertens de pers te woord te staan.

"Ik was ontgoocheld dat ik op de bank moest beginnen," zo liet hij de dag erna in De Telegraaf weten. "Dat gaf echt een klotegevoel. Ik was er op basis van de laatste interlands van uitgegaan dat ik zou beginnen. Ik had graag vanaf het begin oorlog gemaakt en de wedstrijd beslist. Dat was me helaas niet gegund. Dan kom je erin bij een 3-0 achterstand, als de wedstrijd al is gespeeld. Dat is niet gemakkelijk, maar toch heb ik er nog alles aan gedaan om er iets van te maken. Ik ben blij dat ik nog de assist heb kunnen geven voor de eretreffer", aldus Mertens. "Er zit niets anders op dan te genieten van het Nederlands elftal en te hopen dat Nederland zover mogelijk komt."




Discussieer mee op de forums


Tags

mertens ontgoocheld aanslag dries duitsland eretreffer klotegevoel nederland oorlog telegraaf verschrikkelijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte