Transparent
Inloggen
Sluiten

Fabio Liverani nieuwe aankoop Lazio

28 september 2001 13:38 - WWW.PSV.NL

Verslaggever: JW

Nu de lijst van geblesseerden bij Lazio Roma, tegenstander van PSV in de Champions League, alsmaar toeneemt en toeneemt heeft voorzitter Cragnotti met zijn technische-staf besloten om de portemonnee nogmaals open te trekken voor een nieuwe speler. De keuze viel uiteindelijk op Fabio Liverani van Perugia. Hij zal het team van de nieuwe coach Zaccheroni op het middenveld gaan versterken. De aankoop van Liverani is echter opmerkelijk te noemen omdat hij ??n van de weinige donkere spelers zal worden bij Lazio dat bekend is om zijn 'rascistische' aanhang. Liverani komt ondanks zijn half-Somalische afkomst echter ook gewoon uit voor het Italiaans elftal.

Logischerwijs kan Liverani niet uitkomen in de Champions League voor zijn nieuwe club, de aanmelddatum is namelijk al enkele weken verstreken.

Meer op WWW.PSV.NL




Tags

liverani lazio fabio toeneemt aanhang aanmelddatum afkomst alsmaar cragnotti geblesseerden opmerkelijk perugia portemonnee rascistische roma somalische verstreken zaccheroni

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte