Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten: we willen ons zo snel mogelijk kwalificeren

19 oktober 2011 19:01

Tijdens de persconferentie liet Fred Rutten weten dat PSV voor een zege gaat om kwalificatie zo snel mogelijk veilig te stellen. "Natuurlijk zou ik tevreden zijn met een resultaat dat drie punten oplevert, in de eerste twee wedstrijden pakten we de volledige score en dat willen we nu weer doen. We willen ons zo snel mogelijk kwalificeren voor de volgende ronde. Ik heb hun tweede wedstrijd gezien. tegen Legia, toen Hapoel bij een 2-2 stand ook gewoon kon scoren. Even later lag hij er aan de andere kant in. Ze voetbalden heel gegroepeerd, met weinig ruimtes tussen de linies. Hapoel heeft een ervaren coach, die weet wat er Europees gedaan moet worden. Ik denk dat de tegenstander respect heeft voor ons en dat ze gemotiveerd zullen zijn. Wel denk ik dat ze wachten op één of twee momenten die altijd komen, ook Europees," zo noteerde PSV.nl uit de mond van de coach van PSV.




Tags

rutten hapoel gegroepeerd kwalificatie legia mond noteerde voetbalden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage