Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten twijfelt voor Vitesse nog over Lens

22 oktober 2011 09:58

Fred Rutten laat in De Telegraaf weten nog te moeten nadenken of hij tegen Vitesse doorgaat met Zakaria Labyad of Jeremain Lens weer terugplaatst in de basis. "Ik ben heel content met de reactie van Jeremain in de laatste tien minuten. Hij had zomaar voor de beslissing kunnen zorgen, met een assist of door middel van een doelpunt."

Rutten benadrukte dat de reserverol van Lens niets met de instelling van de Oranje-international te maken had. "Het is puur een technisch verhaal. Het heeft onder meer te maken met zijn rendement. Jeremain had 'het' de laatste tijd even net niet, maar dat kan zomaar ineens weer omdraaien. Misschien is dat nu al het geval."

Dat het plezier momenteel niet bepaald van Lens afstraalt, is volgens Rutten de aard van het beestje. "Ook als Jeremain goed in zijn vel zit en aan de lopende band scoort, heeft hij dezelfde mimiek. Dat zal waarschijnlijk nooit veranderen.”




Tags

lens rutten jeremain vitesse twijfelt afstraalt labyad mimiek oranje telegraaf terugplaatst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte