Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten: normaal gesproken komt Reis dit seizoen niet in actie

25 oktober 2011 17:52

Tijdens het perspraatje dinsdag liet Fred Rutten weten heel blij te zijn met de ontwikkeling van Jonathan Reis. Toch stelde hij de verwachtingen ook direct in perspectief. "We moeten kijken hoe het zich ontwikkelt, normaal gesproken zal hij dit seizoen niet in actie kunnen komen. In het meest gunstige geval is dat misschien aan het einde van het seizoen, maar de vraag is of dat realistisch is," aldus Rutten in het Eindhovens Dagblad. "Als ik in de ogen van Jonathan kijk, zie ik plezier. Dat betekent dat het goed met hem gaat. Natuurlijk hoop ik dat hij terugkeert, maar het is aan de technisch directeur hoe de gesprekken verlopen. Het advies van medici zal daar uiteraard bij betrokken worden."

Technisch directeur Marcel Brands van PSV heeft dinsdagmiddag een onderhoud met Reis over een mogelijk nieuw contract bij PSV.




Tags

rutten jonathan brands medici onderhoud perspraatje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage