Transparent
Inloggen
Sluiten

Goes: doel is om de beste opleiding van Nederland te worden

28 oktober 2011 18:46

PSV watcher Thijs Slegers heeft deze week in de nieuwe uitgave van Voetbal International een interessant interview met Jelle Goes, hoofd van de jeugdopleiding van PSV. Goes laten weten niet ontevreden te zijn over de stand van zaken na bijna twee jaar onder zijn leiding. "Ons doel is de beste jeugdopleiding van Nederland te worden. We zijn een aardig eindje op weg."

Goes is lovend over de samenwerking met Fred Rutten. "Waar maak je het mee dat de hoofdtrainer iedere thuiswedstrijd van de A1 op de tribune zit?" Goes zegt zich ook volledig te kunnen vinden in de aankopen afgelopen zomer. "Geen enkele aankoop blokkeert een jeugdspeler. Bovendien hebben we hier geen brede selectie. Elke week zitten er minimaal drie spelers uit de eigen jeugd op de bank, anderen trainen regelmatig mee. Er is genoeg ruimte voor aansluiting."

Een deel van het interview is online te lezen op VI.nl, maar ook het gehele interview is een aanrader om een indruk te krijgen van de visie van PSV op de jeugdopleiding.




Tags

goes nederland aanrader blokkeert jeugdspeler rutten slegers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte