Transparent
Inloggen
Sluiten

Vennegoor: ik voel me thuis bij PSV

3 november 2011 21:13 - Sport-Promotion.nl

Op de website van zijn zaakwaarnemer reageert Jan Vennegoor of Hesselink verheugd op het rondkomen van zijn contract. "Ik heb lang gewacht tot ik het bekende 'Vennegoor-gevoel' zou krijgen. Maar nu is dat voor de volle honderd procent aanwezig. Ik heb de afgelopen maanden heel wat aanbiedingen afgeslagen. Daar zaten mooie bij inderdaad, maar nogmaals, als ik er niet het juiste gevoel bij heb dan begin ik er niet aan. Niet goed voor mij, niet goed voor die club. Zo heb ik altijd gehandeld. Maar PSV? Daar twijfelde ik echt geen seconde over. Een prachtige club."

"Ik vond het schitterend om weer op de Herdgang te kunnen trainen. Iedere speler die met die faciliteiten aan de slag kan gaan, mag zijn handen dichtknijpen. Ik kan me geen betere trainingsaccommodatie in Nederland bedenken. De sfeer is ook nog altijd hetzelfde. Oké, de technische staf, de medische staf en het merendeel van de spelers zijn allemaal nieuw, maar wij zijn voorbijvarende schepen. De Herdgang zal altijd de Herdgang blijven. Dat is de speciale cultuur van PSV. En daar voel ik me thuis."

Hij zal genoegen moeten nemen met een rol als vervanger van Matavz. "Misschien vergelijkbaar met de rol die Gerald Sibon nu bij Heerenveen vervult. En met de rol die ik eerder bij het Nederlands elftal had. Dat ligt me wel, ik heb er eigenlijk bij Oranje ook nooit moeite mee gehad. Maar ik zal me nu ook wat meer op de jongeren gaan richten. Niet als de professor die alles beter weet, maar zo af en toe een kleine tip. Ik vond het vroeger zelf ook prettig om wat van een routinier te horen."

"Zeker met deze groep zal dat heel interessant worden. Ik train nu een paar weken met de ploeg mee en heb me eerlijk gezegd verbaasd over het talent en de potentie die sommigen hebben. Als ik iets kan bijdragen in hun leerproces, dan doe ik dat graag."

Meer op Sport-Promotion.nl




Tags

vennegoor herdgang afgeslagen dichtknijpen gerald heerenveen hesselink leerproces matavz merendeel nederland oranje professor routinier schepen sibon tip trainingsaccommodatie vervult voorbijvarende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte