Transparent
Inloggen
Sluiten

Hutchinson hoopt eind november weer op het veld te staan

4 november 2011 12:59 - NUsport

Atiba Hutchinson laat in een interview met Nusport weten een zware tijd achter de rug te hebben nadat hij voor de tweede keer in drie maanden geopereerd moest worden. De middenvelder revalideert van een meniscusoperatie. "Na mijn eerste operatie in juni miste ik een paar wedstrijden. Daar kon ik mee leven. Toen kreeg ik een terugval en moest ik weer geopereerd worden. Sindsdien heb ik het best zwaar. Laat de komende maand maar snel voorbij vliegen. Eind november hoop ik weer op het veld te staan." Wanneer hij zijn rentree kan maken in een wedstrijd is nog onduidelijk.

Het was alweer de derde knie-operatie in twee jaar tijd. "Ik probeer me er niet druk over te maken, maar dat is niet makkelijk. De doktoren zeggen dat het goed komt, daar houd ik me aan vast. De operaties waren in ieder geval noodzakelijk. Ik heb vorig seizoen constant met pijn gespeeld."

Meer: NUsport

Meer op NUsport




Tags

hutchinson atiba doktoren meniscusoperatie operaties revalideert terugval

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage