Transparent
Inloggen
Sluiten

Banden met SBV Eindhoven aanhalen

3 oktober 2001 19:50

Verslaggever: BvT

Als het aan de supporters ligt, gaat PSV de komende jaren meer investeren in de samenwerking met stadsgenoot SBV Eindhoven. Maar liefst 62,9% van de respondenten op de PSV Poll vindt dat dat de juiste weg is om te bewandelen. Een opmerkelijk hoog percentage, want dit zou betekenen dat de rivaliteit tussen de clubs, die er van oudsher toch wel is, sterk afneemt.

Slechts 16,1% van de deelnemers aan de PSV Poll vindt dat de samenwerking volledig moet worden verbroken en ongeveer evenveel mensen wil de situatie houden zoals die is. De huidige crisis bij de stadsgenoot (SBV staat afgetekend laatste in de Eerste Divisie) is voor de supporters van PSV dus geen reden om de club op te geven; wellicht spiegelt men de mogelijkheden aan de succesformule Feyenoord/Excelsior (Excelsior, kweekvijver van Feyenoord is koploper in de Eerste Divisie).

De nieuwe PSV Poll gaat over de crisis bij PSV zelf. De huidige 14e stek op de ranglijst is voor vriend en vijand een volstrekte verrassing. Analisten weten het probleem ook niet precies aan te duiden; wat is er aan de hand? In de PSV Poll vragen we naar de hoofdreden voor het falen van het eerste elftal en het gebrek aan zelfvertrouwen.

Meer op




Tags

poll sbv aanhalen excelsior feyenoord afgetekend bewandelen duiden hoofdreden kweekvijver opmerkelijk oudsher respondenten rivaliteit spiegelt stek succesformule vijand volstrekte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage