Transparent
Inloggen
Sluiten

Supportersvereniging ziet vanwege risico's af van busreis naar Legia

10 november 2011 12:00 - Supportersvereniging PSV

De supportersvereniging PSV ziet af van het organiseren van een busreis voor de wedstrijd Legia Warschau - PSV. Dat meldt de vereniging op haar website.

Reden hiertoe is de informatie die wij hebben ontvangen van de autoriteiten en waaruit volgt dat er ten aanzien van PSV supporters die de wedstrijd in Warschau willen bijwonen een serieus risico bestaat dat Legia Warschau supporters, mogelijk aangevuld met sympathiserende supportersgroeperingen, op zoek zullen gaan naar confrontatie met PSV supporters, individueel dan wel in groepsverband.

Ondanks dat er door de aanwezigheid van politie toezicht aanwezig zal zijn op de voor PSV supporters bestemde locaties zijn wij van mening dat dit soort risico’s niet aanvaardbaar zijn en hebben wij derhalve besloten om af te moeten zien van georganiseerd groepsvervoer.

Meer op Supportersvereniging PSV




Tags

legia busreis supportersvereniging warschau aangevuld aanvaardbaar aanwezigheid bestemde confrontatie groepsverband groepsvervoer locaties supportersgroeperingen sympathiserende toezicht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.838 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage