Transparent
Inloggen
Sluiten

Topberaad bij PSV

4 oktober 2001 08:08

Verslaggever: RvW

De Telegraaf onthult vandaag in een uitgebreid artikel dat er gisteren topberaad heeft plaatsgevonden bij PSV. Nadat de spelers zondag al in het geheim waren samengekomen voor een bespreking, kwamen gisteren tijdens de twee trainingen in op verzoek van de spelersgroep het viertal Van Raaij, Fossen (algemeen directeur), Spooren (commerciele zaken) en Arnesen (technisch directeur) voor topoverleg met de spelersgroep naar De Herdgang.

Het feit dat de spelersgroep niet naar nuiten brengt wat er allemaal besproken is en wat de problemen zijn, geeft overigens wel aan dat het nog steeds goed zit binnen PSV.

Coach Eric Gerets liet weten geen radicale maatregelen te gaan nemen, maar wel nuanceverschillen te zullen aanbrengen in de aanpak. 'Ik heb er veel tijd voor genomen, is ook wel eens goed. Mijn conclusie is dat er in tactisch opzicht iets moet veranderen.' Dat zal met name gezocht moeten worden in het feit dat er meer mensen achter de bal gehouden worden in de aanval om enige zekerheden in te bouwen.

Uit het artikel blijkt duidelijk dat er bij PSV in alle geledingen hard gewerkt wordt aan het herstel van de club. Alleen ontbreekt nog de rol van de supporters, die ons inziens een enorme rol kunnen spelen in de steun om de wederopstanding van het elftal voor elkaar te krijgen.
Discussieer mee in het Forum over hoe we als supporters dat voor elkaar kunnen krijgen en welke stappen en wat de supporters de komende dagen moeten doen, zodat de ploeg er door de steun van de supporters weer boven op komt.

Meer op




Tags

topberaad arnesen bespreking discussieer fossen gerets herdgang nuanceverschillen nuiten raaij radicale samengekomen spooren telegraaf topoverleg wederopstanding zekerheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage