Transparent
Inloggen
Sluiten

Sanders: Van den Akker was een prachtmens

13 november 2011 15:41 - Omroep Brabant

Met grote droefenis is binnen de PSV gelederen gereageerd op het overlijden van Rob van den Akker, voorzitter van de Supportersvereniging PSV. "Allereerst gaan onze gedachten uit naar zijn vrouw Wendy en hun drie prachtige zonen", aldus algemeen directeur Tiny Sanders in een eerste reactie op PSV.nl. Van den Akker werd 46 jaar.

"Het was een prachtmens. Iemand met veel optimisme, veel visie en inzet. Hij had veel talent dat door de supporters gewaardeerd werd. We gaan hem enorm missen, als mens en als voorzitter van de supportersvereniging," zo liet Sanders weten tegenover Omroep Brabant.

"Rob was positief tot op het laatst," vertelt Dirk van Gestel, vice-voorzitter van de supportersvereniging van PSV aan Omroep Brabant. "Hij was al enige tijd ziek, maar hij heeft jarenlang gevochten als een leeuw om zijn ziekte te overwinnen. Helaas bleek de laatste weken dat hij die strijd niet kon winnen en heeft hij ons moeten verlaten."

PSV is nu aan het kijken hoe het stil kan staan bij het heengaan van Rob van den Akker. Algemeen directeur Tiny Sanders zegt dat Van den Akker 'zeer gepast herdacht zal worden, zeker bij de volgende thuiswedstrijden'.

Meer: Omroep Brabant

Meer op Omroep Brabant




Tags

akker sanders prachtmens supportersvereniging tiny droefenis gepast gestel heengaan herdacht leeuw optimisme overwinnen zonen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

babadi bakayoko bardet bla boscagli bosz business dest eredivisie feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ramalho ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht veerman voorkennis