Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV fans tonen Rob van den Akker zaterdag een laatste eer

16 november 2011 19:53 - Website Supportersvereniging

Aanstaande zaterdag 19 november zullen PSV fans een laatste eer bewijzen aan de overleden voorzitter van de Supportersvereniging PSV, Rob van den Akker. De fans zijn opgeroepen om op die dag naar het Supportershome in het Philips Stadion te komen.
De rouwstoet zal tussen 12.15/12.30 uur vanuit Strijp-S via de Mathildelaan langs het Supportershome rijden. Ter hoogte van het Supportershome aan de Mathildelaan zal een erehaag van fans worden opgesteld. Knalvuurwerk is absoluut niet gewenst.

Voor die gelegenheid is het ook zaterdag nog mogelijk om persoonlijk het condoleanceregister te tekenen in het Supportershome. Ook online via www.supver-psv.nl zal het die dag nog mogelijk zijn om condoleances door te geven (dit dus in tegenstelling tot eerdere berichten dat het register vrijdag gesloten zal worden).

Het Supportershome zal geopend zijn van 11.00 tot 13.15 uur.
’s Avonds tijdens de wedstrijd De Graafschap – PSV al een spandoek hangen ter nagedachtenis aan Rob. Tevens heeft Lighttown Madness een oproep geplaatst om tijdens deze wedstrijd één minuut stilte te houden, na 18 minuten en 13 seconden speeltijd zal de stilte beginnen. Na deze minuut zal het PSV clublied ingezet worden.

Meer op Website Supportersvereniging




Tags

supportershome akker eer mathildelaan stilte clublied condoleanceregister condoleances erehaag graafschap knalvuurwerk lighttown madness nagedachtenis register rouwstoet seconden spandoek strijp supportersvereniging supver

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage