Transparent
Inloggen
Sluiten

Helmond Sport blijft in gesprek om aan te sluiten bij jeugdopleiding PSV

17 november 2011 22:58

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Helmond Sport nog steeds in gesprek is met PSV over mogelijke samenwerking op het gebied va de jeugdopleiding. Een jaar geleden werd er alweer gesproken, nadat eerdere gesprekken een paar jaar geleden op niets uitliepen.

PSV zou volgens Helmond Sport bijvoorbeeld jeugdspelers kunnen onderbrengen bij Helmond Sport, zodat ze niet ineens worden 'afgeschreven' of het stempel krijgen dat ze ongeschikt zijn voor betaald voetbal. Marcel Brands ziet een samenwerking voor een regionale jeugdopleiding zitten. dat zeker zitten. Volgens hem is het niet automatisch zo dat spelers die bij PSV net over de rand vallen vervolgens bij Helmond Sport aan de slag kunnen. "We praten over een regionale jeugdopleiding, dat is niet aan de orde."

Meer: Eindhovens Dagblad




Tags

helmond brands onderbrengen ongeschikt rand stempel uitliepen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage