Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wint met 1-3 bij De Graafschap

19 november 2011 20:37

In een wedstrijd die voor het uitvak in het teken stond van het eerbetoon aan de overleden Ron van den Akker won PSV zonder geweldig te spelen met 1-3 bij De Graafschap.

Matavz zette na een goede actie PSV al snel op de goede weg. Het leek een simpele zege te gaan worden, toen Isaksson compleet de fout in ging. Bij een schuiver kraag hij geen controle over de bal en sloeg hij hem al grabbelend zelf in het doel. De Graafschap kwam daardoor in de wedstrijd en kreeg het geloof dat er iets te halen viel.

Na rust had PSV de controle terug. Wijnaldum ging van rechts goed door en kwam vrij voor de keeper. Met binnenkant voet schoot hij hem in de verre hoek binnen. Zes minuten voor tijd deed hij datzelfde nog eens over en gooide hij de wedstrijd in het slot.




Tags

graafschap akker binnenkant eerbetoon gooide grabbelend isaksson kraag matavz ron schuiver simpele slot uitvak wijnaldum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business crockett dest feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis