Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV in crisis; Wat kunnen de supporters daaraan doen?

Verslaggever: RvW

Afgelopen dagen deden we vanaf deze plaats al een oproep om te discussieren over de vraag wat supporters kunnen doen om de ploeg weer uit het slop te trekken. PSV is van ons dus wij hebben net zo goed een verantwoordelijkheid om ons in te zetten voor de wederopstanding. De afgelopen dagen kwamen al redelijk wat reacties los over ideeen om de ploeg te ondersteunen. Die werden voornamelijk in de verbeterde sfeer in het stadion gezocht. Belangrijk is dat de discussie blijft leven, zodat PSV bij de eerstvolgende wedstrijden mede door de supporters weer uit het dal kan klimmen.

Oproep:

Het gaat momenteel niet goed met PSV in de competitie. De kampioenen van de laatste jaren komen er vooralsnog absoluut niet aan te pas en staat op de 14e plaats. Ongetwijfeld wordt er door het bestuur, de technische staf en de spelersgroep alles aan gedaan om zo snel mogelijk uit de malaise te komen en weer tot PSV-waardige prestaties te komen.

Maar wat kunnen de supporters eraan doen om mee te helpen hun club er weer bovenop te helpen? De supporters zijn het hart van hun club en de kracht en invloed die zij hebben op het spel van hun club, wordt nogal eens onderschat. Een flinke steun in de rug van het publiek kan wonderen doen voor een team in de hoek waar de klappen vallen. De supporters zijn en maken PSV.

Wat kunnen de PSV fans eraan doen om de club weer uit het slop te trekken? De komende week willen we die vraag graag centraal stellen in het Sfeer Forum. PSV is van ons en het is dan ook mede onze taak om PSV er weer bovenop te helpen.

Discussieer hier dan ook over mee op de PSV Forums of meer in het bijzonder in het Sfeer in het stadion forum.

Meer op PSV Forums - Sfeer in het stadion




Tags

slop bestuur dal discussieer discussieren kampioenen malaise verbeterde wederopstanding wonderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte