Transparent
Inloggen
Sluiten

Frits Spits: 'Calimero-denken' door PSV fans moet afgelopen zijn

25 november 2011 16:00

Het moet maar eens afgelopen zijn met het 'Calimero-denken' van sommige PSV-supporters, vindt radio-presentator Frits Spits. Hij reageert daarmee in het programma Forza PSV op uitspraken van PSV-supporters op fansites, die vinden dat PSV te weinig aandacht krijgt in programma's als Studio Voetbal van de NOS. 'Je moet jezelf geen provinciaal karakter aanpraten. PSV is allang uit die provincie gegroeid, dat is geen provinciaal clubje meer', aldus KRO-presentator Spits.

EO-presentator Tijs van den Brink is van mening dat Ajax wel meer aandacht krijgt in Studio Voetbal, maar dat is logisch vindt hij: "Ze maken bij Ajax meer ruzie dan bij PSV, dus dat is journalistiek gezien meer aanleiding".

Het complete gesprek met Frits Spits en Tijs van den Brink zie je vrijdagavond vanaf 18:00 uur op Omroep Brabant TV.




Tags

frits calimero presentator brink provinciaal tijs aanpraten fansites forza journalistiek nos provincie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte