Transparent
Inloggen
Sluiten

Huistra: we gaan brutaal spelen tegen PSV

25 november 2011 16:14

FC Groningen wist nog nooit in Eindhoven te winnen en FC groningen coach Pieter Huistra is gedreven dat te veranderen. "Als wij willen doorgroeien dan moet het mogelijk zijn ook eens een wedstrijd bij PSV te winnen. Als wij alle energie goed kunnen bundelen en ons speelplan durven uit te voeren, dan is het ook mogelijk bij PSV drie punten mee te nemen. Dat besef planten we bij de spelers en met de kwaliteit in onze spelersgroep en een goede teamspirit moet dat mogelijk zijn."

"Wij gaan collectief druk zetten en als we de bal hebben, zullen we die langer willen vasthouden. We gaan brutaal spelen, niet schuwen spelers in de dekking aan te spelen, de bal afschermen en doorbewegen. De support van zo’n 500 fans hoort ook bij het proces van onze ambitie. Een vol uitvak geeft de spelersgroep net dat beetje extra motivatie en is bovendien goed voor de uitstraling. Een teken dat voetbal leeft in Groningen."




Tags

groningen huistra afschermen bundelen dekking doorbewegen motivatie planten schuwen speelplan teamspirit uitstraling uitvak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte