Transparent
Inloggen
Sluiten

Trainer Legia: 'Belachelijk dat PSV-supporters wegblijven'

29 november 2011 17:43

Trainer Maciej Skorza van Legia Warschau vindt het overdreven dat supporters van PSV zijn thuisgebleven uit angst voor rellen in de Poolse hoofdstad. Hij geeft toe dat de supporters van Legia in het verleden een slechte reputatie hadden, maar daar is volgens hem geen sprake meer van.

De supportersvereniging van PSV heeft fans van de club afgeraden naar Polen te reizen, de Poolse politie zou hun veiligheid niet kunnen garanderen. Om die reden besloot de supportersvereniging een georganiseerde busreis te schrappen. Ondanks het negatieve reisadvies zijn er toch nog 69 supporters op eigen vervoer naar Warschau gereden.

PSV speelt morgenavond zijn voorlaatste wedstrijd in de poulefase van de Europa League. Legia en PSV hebben zich allebei al geplaatst voor de volgende ronde. Toch wil Skorza zijn ploeg morgen in de sterkste opstelling tegen PSV laten aantreden.




Tags

legia skorza supportersvereniging warschau wegblijven aantreden afgeraden busreis garanderen maciej polen poulefase reisadvies rellen reputatie thuisgebleven vervoer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage