Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV onderuit in de Kuip: 2-0

4 december 2011 14:26

PSV is zondagmiddag in de Kuip onderuit gegaan. Het werd uiteindelijk 2-0 voor de Rotterdammers. Opnieuw wist PSV in een topwedstrijd weer niet te winnen.

Ronald Koeman had zijn ploeg uitstekend geprepareerd op het spel van PSV. De Rotterdammers waren de sterkste op het middenveld en wisten bij vlagen gebruik te maken van de zwakte bij PSV op de flanken achterin. PSV kreeg in de eerste helft via Matavz en de continu uitgefloten Wijnaldum mogelijkheden. Het was Feyenoord dat op voorsprong kwam. Toivonen ging in de mist met een breedtepass. Cisse onderschepte en schoot vervolgens na een een-twee met Guidetti zelf raak.

Vlak na rust was het weer raak. Willems liet zich veel te gemakkelijk aftroeven bij de achterlijn. Schaken strafte dat feilloos af. De wedstrijd was daarmee eigenlijk al snel gespeeld. PSV probeerde het nog wel. De ploeg zette druk op Feyenoord, kreeg mogelijkheden, maar nauwelijks echt uitgespeelde kansen. Via de counter bleef ook Feyenoord in het vervolg nog gevaarlijk.




Tags

feyenoord kuip achterlijn breedtepass cisse counter flanken geprepareerd guidetti koeman matavz onderschepte schaken strafte toivonen uitgefloten vlagen wijnaldum willems zwakte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy fbclid feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte