Transparent
Inloggen
Sluiten

AD: PSV'ers maken het gebaar in De Kuip groots

5 december 2011 14:18

In het Algemeen Dagblad wijdde Chris van Nijnatten zijn column volledig aan de steunbetuiging van zowel de Feyenoord- als PSV fans aan de doodzieke Feyenoord fan, die voor het laatst in de Kuip zou zijn.

Dat nu juist die PSV'ers meededen, maakte het gebaar groots. Ze begrepen wat er aan de hand was, waren daar tevoren ook wel enigszins van op de hoogte gesteld en besloten met zijn allen recht uit het hart eer te bewijzen. Aan een Feyenoorder die gaat sterven aan de ziekte die ze elkaar in het voetbal zo vaak en graag toewensen.

Het heeft iets geks, maar in De Kuip was het ineens helemaal niet zo gek meer en werd het mooi vanwege juist die inbreng uit Eindhoven. Media gaan er meestal aan voorbij. Het is zacht nieuws, ik geef het toe, niet opwindend genoeg. Ik wed dat vandaag dat betreurenswaardige gedoe in Utrecht meer aandacht krijgt dan die paar momenten in de eerste helft van Feyenoord - PSV. Maar niet hier.


Meer: Algemeen Dagblad




Tags

kuip feyenoord betreurenswaardige column doodzieke eer geks meededen nijnatten steunbetuiging toewensen utrecht wed wijdde zacht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage