Transparent
Inloggen
Sluiten

Brands: Jonathan's goed recht om voor andere club te kiezen

5 december 2011 20:00 - PSV.nl

Marcel Brands liet tegenover PSV.tv weten natuurlijk teleurgesteld te zijn over de keuze van Jonathan Reis, maar dat te moeten accepteren. "Natuurlijk zijn we teleurgesteld, maar hij heeft het recht. Jonathan was transfervrij, dan is het aan hem om de keuze te maken. Ik was gisteravond ook verrast, die informatie had ik ook nog niet. We waren op de hoogte dat hij eerder met Vitesse had gesproken. In november hebben we zelf met hem gesproken en zijn er medische testen geweest, waarna we hem een aanbieding deden. Vorig week kreeg ik bericht dat hij daar niet op zou ingaan en verder zocht naar een ander toekomstperspectief. Wij hebben ons als PSV opgesteld zoals het bij een topclub hoort, dan is het jammer dat hij bij Vitesse tekent."

"Het traject met Jonathan was lang, dat liep voor mij al sinds de zomer van 2010. Nadat hij was ontslagen zochten we contact en kwam hij terug. Dat heeft hij goed opgepakt en hij deed het heel goed, tot aan die verschrikkelijke blessure van december vorig jaar. Afgelopen zomer stonden we voor het dilemma: een optie voor drie jaar lichten of niet doorgaan. Het financiële risico was toen te groot. We zochten daarom naar alternatieven, zoals een contract voor een jaar met een optie. Na de gesprekken en testen van november boden we dat aan. Natuurlijk zijn we nu teleurgesteld, maar hij heeft het recht. Jonathan was transfervrij, dan is het aan hem om de keuze te maken. Soms word je teleurgesteld in het voetbal. Ik had er ook een beetje rekening mee gehouden, gezien de gesprekken. Ik hoop natuurlijk nog steeds dat hij voor honderd procent weer helemaal fit wordt. PSV heeft er alles aan gedaan."

Meer op PSV.nl




Tags

jonathan brands vitesse toekomstperspectief verschrikkelijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje