Transparent
Inloggen
Sluiten

Mister PSV Van der Kuijlen vandaag 65 jaar

6 december 2011 14:20

Mister PSV Van der Kuijlen viert vandaag zijn 65ste verjaardag. De topscorer aller tijden van de Eredivisie werd onlangs al geëerd met een biografie 'Onze Willy - voor altijd Mister PSV'. Tijdens de presentatie kreeg hij de stadspenning van de gemeente Helmond omdat hij zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de Brabantse gemeente.

Tussen 1964 en 1981 speelde hij voor PSV waar hij uitgroeide tot het icoon van PSV. Hij liet zijn voeten spreken en bezorgde ons de eerste Europa Cup. 308 doelpunten maakte hij in totaal voor PSV.

Gefeliciteerd met je verjaardag en dat PSV nog lang mag genieten van dit fenomeen. Hij is met PSV in gesprek over een nieuwe verbintenis als scout voor de club.




Tags

mister kuijlen gemeente bezorgde biografie eredivisie geeerd gefeliciteerd helmond stadspenning topscorer uitgroeide verdienstelijk viert willy

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje