Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman bij 1e elftal; vandaag gesprek met Brandts

8 oktober 2001 08:20

Verslaggever: RvW

Erwin Koeman voegde zich zondag bij het eerste elftal om zich voor het eerst als assistent-trainer de training van PSV te begeleiden. Koeman volgt Ernie Brandts op die eerder na overleg op een zijspoor komt te staan. Het is de bedoeling dat er vandaag met Brandts gesproken zal worden om alle zaken af te wikkelen. PSV wil de trainer graag een andere positie aanbieden voor de resterende looptijd van zijn contract, maar het lijkt zeer waarschijnlijk dat Brandts daar niet op in zal gaan.

Erwin Koeman en Eric Gerets gaan nu de komende 2 dagen aan de slag om de spelersgroep fris en scherp te krijgen voor het duel tegen AZ van dinsdagavond.

Meer op




Tags

brandts koeman erwin ernie gerets voegde zijspoor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte