Transparent
Inloggen
Sluiten

Kleine zege PSV op NAC: 1-0

10 december 2011 22:43

PSV heeft zaterdagavond een kleine maar zeer verdiende zege behaald tegen NAC. In Eindhoven werd het uiteindelijk 1-0 voor PSV door een doelpunt van Dries Mertens.

In de eerste helft was PSV heer en meester. De ploeg speelde verzorgd voetbal, maar deed dat alleen op een te laag baltempo om veel uitgespeelde kansen te creëren. Toch ontstonden er genoeg mogelijkheden onder de druk van PSV. Dries Mertens was de enige die een keer profiteerde. Zijn schot werd in de 37ste minuut niet goed verwerkt door Ten Rouwelaar.

Na rust had PSV niet meer de totale controle. De ploeg was nog wel de gevaarlijkste, maar zag gedurende de tweede helft NAC ook meer uit zijn schulp kruipen. Dat leverde uiteindelijk een buitenspeldoelpunt en een levensgrote kans op. Aan de andere kant kreeg PSV meer dan voldoende kansen om het duel definitief te beslissen. Dat gebeurde niet, waardoor het tot het einde aan toe spannend bleef.




Discussieer mee op de forums


Tags

nac dries mertens baltempo buitenspeldoelpunt heer kruipen levensgrote rouwelaar schulp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman