Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans ontevreden over catering stadion

8 oktober 2001 22:54

Verslaggever: BvT

Een groot deel van de supporters is ontevreden over de catering in het Philips Stadion. Bijna zestig procent beoordeelt de service als onvoldoende in de laatste PSV Poll. Ongeveer een kwart van de fans geeft de catering een voldoende en slechts acht procent vindt dat het goed geregeld is.

De catering verdient derhalve wellicht wat meer aandacht in het verder zeer moderne Philips Stadion. Het ligt voor de hand dat voornamelijk het beperkte assortiment, de wachttijden en de knelpunten in gangen de reden zijn voor de negatieve waardering.

De nieuwe PSV Poll haakt in op de teleurstellende kwalificatiereeks van het Nederlands elftal voor het WK in Japan en Korea. Oranje zal er niet bij zijn. Wat zijn de gevolgen hiervoor voor PSV? Is het negatief, bijvoorbeeld omdat spelers wellicht eerder naar het buitenland zullen gaan als de belangrijke wedstrijden voor het Nederlands elftal wegvallen? Of werkt het juist positief, doordat spelers minder vaak hoeven worden afgestaan aan de bondscoach?

Meer op




Tags

catering poll assortiment gangen japan korea oranje service wachttijden wegvallen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje