Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten: ik neem geen enkel risico met spelers donderdag

14 december 2011 17:56

Fred Rutten gaf vanmiddag op de officiële website aan geen risico's te zullen nemen met basisspelers. "Ik neem geen risico met spelers die de afgelopen periode zijn gestart. Stanislav Manolev heeft wat last van zijn enkel, moet je toch mee oppassen. Met Wilfred Bouma zijn we ook voorzichtig, we hebben hem de laatste wedstrijd achter de hand gehouden. Er zullen wat andere mensen starten, voor mij als coach is dat ook een indicatie om te zien hoe sterk we zijn, als er een paar anderen niet bij kunnen zijn."

Rutten is blij dat PSV, volgens de doelstelling, na vijf speelrondes al zeker was van de eerste plaats. "De kwalificatie is crescendo gegaan. In eigen land hebben we nu een ander belang, maar eerst morgen. Daarna kijk ik pas naar de volgende wedstrijd."




Tags

rutten bouma crescendo kwalificatie manolev stanislav wilfred

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage