Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing AZ - PSV

9 oktober 2001 08:11

Verslaggever: RvW

PSV speelt dinsdagavond om 20.00 uur de competitiewedstrijd in Alkmaar tegen AZ. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Van Hulten. PSV moet in deze wedstrijd laten zien dat het de afgelopen week gebruik heeft om uit het diepe dal te komen. Via winst en de 3 punten die dat oplevert zou PSV een aantal plaatsen kunnen klimmen van de PSV onwaardige 14e plaats.

Bij PSV ontbreken de geblesseerden Waterreus, Kralj, Coutinho, Marquinho en Van Bommel. Daardoor komt Patrick Lodewijks terug in het elftal met Guido Budziak als reserve. In de verdediging zou Ooijer weer terug kunnen keren in het elftal. Als Gerets het met hem aan durft dan speelt hij als rechtsback, waardoor Faber en Hofland het verdedigingsduo in het centrum zouden kunnen gaan vormen. Onduidelijk is wat Gerets op het middenveld en aanvallend van plan is. De afgelopen week waren er wel signalen dat Gerets meer verdedigende accenten wilde gaan leggen in het elftal. hoe dat zich uit gaat pakken op het middenveld is vooralsnog onduidelijk. Aanvallend lijken Bruggink en kezman verzekerd van een basisplaats, aangezien met name de laatste als gevaarlijk wordt beschouwd in een uitwedstrijd.

AZ mist aanvaller John Bosman. Het meespelen van Wijker, Fortes Rodriguez, Mans en Robbemond is nog onzeker. AZ staat momenteel 8ste op de ranglijst.

Vermoedelijke opstelling PSV: Lodewijks, Ooijer, Faber, Hofland, Heintze, Ramzi, De Jong, Vogel, Bouma, Bruggink en Kezman.

Meer op




Tags

gerets bruggink faber hofland kezman lodewijks ooijer voorbeschouwing alkmaar bommel bosman bouma budziak coutinho dal fortes geblesseerden guido heintze hulten jong kralj mans marquinho onwaardige ramzi robbemond rodriguez vogel waterreus wijker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage