Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer: Zanka tekent begin januari bij nieuwe club

15 december 2011 07:44 - Ekstra Bladet

In de Deense krant Extra Bladet laat de zaakwaarnemer van Zanka weten dat het inmiddels duidelijk is waar de Deense verdediger Mathias 'Zanka' Jörgensen volgend seizoen speelt. Hij wilde de naam van PSV niet noemen, al denkt Ekstra Bladet zeker te weten dat het om PSV gaat. Ook het Algemeen Dagblad denkt het inmiddels zeker te weten.

"We weten waar Mathias gaat tekenen. Ik heb al een akkoord met de club. Mathias weet het en is er erg blij mee. Hij heeft de keuze gemaakt voor de club en ik ben het er mee eens. Ondanks zijn zware blessure waren er tien clubs heel geïnteresseerd. Hij zal begin januari al tekenen. Dat kan niet meer misgaan. Als de eerste keus alsnog afhaakt hebben we ook al een nummer twee achter de hand. Ik heb tegen die tweede club heel duidelijk geweest over de situatie. Als de eerste keus alsnog niet doorgaat, is de andere club klaar voor een deal."

Meer op Ekstra Bladet




Tags

zanka bladet afhaakt ekstra jorgensen misgaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman