Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV haalt uit tegen Heerenveen: 1-5

18 december 2011 18:22

PSV heeft een verrassend ruime zege behaald op Heerenveen. In Friesland werd het maar liefst 1-5 voor de Eindhovenaren. Toivonen (2), Matavz, Wijnaldum (2) waren de doelpuntenmakers.

PSV speelde een uitstekende eerste helft in Heerenveen. De ploeg was veel te sterk voor Heerenveen. PSV kwam op voorsprong via Toivonen, die een voorzet van Labyad binnenkopte. Twee minuten later kopte Matavz een voorzet van Manolev binnen. Na 25 minuten zorgde Toivonen in combinatie met Matavz voor de 0-3 en was de wedstrijd al beslist.

Na rust kreeg PSV nog alle ruimte om verder uit te lopen. Via Wijnaldum kwam de ploeg op 0-4. Wijnaldum kreeg met het laatste tikje na de kopbal van Marcelo ook de laatste goal nog op zijn naam. Van La Parra deed voor de statistieken nog iets tegen voor de Friezen.




Tags

heerenveen matavz toivonen wijnaldum binnenkopte friesland labyad manolev marcelo parra tikje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage