Transparent
Inloggen
Sluiten

Andy Cole trekt schoenen weer aan voor selectie-Jakarta - PSV

19 december 2011 18:34 - Bola.net

Vandaag hield de organisator van de trip van PSV naar Indonesië een nieuwe persconferentie. Voor 9 januari staat een vriendschappelijk duel op het programma tegen het nationale van Indonesië, drie dagen later tegen een regioselectie uit Jakarta. Het is de eerste keer in 20 jaar dat een topclub uit Europa naar Indonesië komt en het evenement wordt in Indonesië groots aangekondigd. De organisatoren willen er een jaarlijks evenement van maken. Volgend jaar zal het de beurt zijn aan Bayern Munchen.

Voor het twee duel van PSV tegen een regioselectie van Jakarta willen de organisatoren het duel extra aantrekkelijk maken om twee gastspelers uit Europa over te laten komen om mee te laten spelen met de regioselectie. De eerste naam die bekend gemaakt werd is die van Andy Cole. De voormalig spits (40) van onder andere Manchester United stopte in 2008, maar zou voor dit duel bereid zijn zijn voetbalschoenen weer eens aan te trekken.

Meer op Bola.net




Tags

indonesie jakarta andy cole regioselectie evenement bayern gastspelers voetbalschoenen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage