Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV redelijk tevreden na gelijkspel tegen AZ

9 oktober 2001 23:10

Verslaggever: RvW

Zowel spelers als Eric Gerets lieten zich na afloop redelijk positief uit over de wedstrijd tegen AZ. PSV cre?erde vele kansen met name in de eerste helft, maar een weergaloze Oscar Moens weerhield PSV van een voorsprong. 'We kwamen keer op keer gevaarlijk voor de keeper en gaven nauwelijks iets weg. Die ene kans was een prachtige actie van Elkhattabi waaruit zijn kwaliteiten bleken. De ploeg liet daarna zien zowel fysiek als tactische weerbaarder te zijn geworden na de gesprekken van de afgelopen weken. In de rust werd er door de spelers gesproken over een schandalige achterstand en daarna bleven ze tot aan de laatste minuut knokken.' aldus Eric Gerets.

Man of the Match Oscar Moens was uiteraard zeer blij met zijn prestatie. 'In het begin had ik veel geluk en dan groei je in de wedstrijd en kan op een gegeven moment niets meer fout gaan'.

Kevin Hofland was na afloop duidelijk: 'We hadden hier gewoon moeten winnen gezien de krachtsverhoudingen in het veld en de vele kansen die we cre?erden. We hebben er alles voor gedaan.'

Meer op




Tags

cre gerets moens oscar elkhattabi erde erden hofland krachtsverhoudingen match weerbaarder weergaloze weerhield

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage