Transparent
Inloggen
Sluiten

Organisator meldt dat PSV-trip naar Indonesië niet doorgaat

23 december 2011 22:02 - Detiksport

Het Indonesische sportmarketingbureau dat PSV naar Indonesië zou halen voor een trainingskamp en twee oefenduels meldt vandaag dat de stekker uit het project is getrokken. Het was bekend dat PSV al lange tijd wachtte op de benodigde (bank)garanties en de organisator uiterlijk tot voor de kerst had gegeven om een en ander rond te maken. Het lijkt erop dat dat niet gelukt is.

In Indonesië meldt de organisator sportieve en financiele redenen voor het stopzetten van de trip. De organisator legt de schuld onder andere bij de voetbalbond die er niet in slaagde het sterkst mogelijke nationale elftal te selecteren voor het duel tegen PSV. Het was al geruime tijd een discussie in Indonesië. De topclubs hebben zich afgescheiden in een aparte competitie en stelden hun spelers niet beschikbaar. De belangrijkste reden lijkt echter het feit dat de organisator aangaf door het gebrek aan topspelers dusdanig weinig kaarten tot nu toe verkocht te hebben, dat de komst van PSV een te grote financiele strop zou kunnen betekenen.

Meer op Detiksport




Tags

indonesie afgescheiden benodigde garanties indonesische project slaagde sportmarketingbureau stekker sterkst stopzetten strop trainingskamp wachtte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte