Transparent
Inloggen
Sluiten

Mertens: "Mooiste cadeau voor 2012? Kampioen worden"

25 december 2011 14:09 - Voetbalkrant.com

Meest waardevolle speler van de eredivisie in 2011 Dries Mertens ging in gesprek met het Belgische voetbalkrant.com. "Ik ben halverwege het seizoen al heel blij met onze prestaties. We hebben slechts een puntje minder dan leider AZ. Ook over mijn persoonlijke statistieken mag ik heel tevreden zijn, daar had ik op voorhand zeker voor willen tekenen."

De aanvaller krijgt door de winterstop even tijd om afstand te nemen van het voetbal. "Ik vond die pauze nu niet meteen nodig. De laatste weken hebben we een goede reeks neergezet, hopelijk kunnen we na de winterstop hetzelfde niveau aanhouden. Maar de komende week zal ik toch minder aan het voetbal denken. Het is nu de tijd van het jaar om in België gezellig met de familie te feesten. Ik hou wel van die tradities: samenkomen om lekker te eten en bij te praten."

"Ik ga ook nog een weekje op reis. Zondag vertrek ik naar Dubai en daar ga ik heerlijk genieten van het zonnetje. Of ik daar zal trainen? Neen, de fysiotherapeut heeft gezegd dat we nu vooral moeten rusten.”

"Wat ik voor 2012 zou willen? Kampioen te spelen met PSV. Daarnaast misschien ook nog de beker winnen en zo ver mogelijk geraken in de Europa League”, besluit de 24-jarige aanvaller.

Meer op Voetbalkrant.com




Discussieer mee op de forums


Tags

mertens cadeau belgie dries dubai eredivisie feesten fysiotherapeut gezellig neen pauze puntje voetbalkrant voorhand weekje zonnetje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman