Transparent
Inloggen
Sluiten

Brands: te weinig perspectief voor Rabiu Ibrahim

26 december 2011 23:03 - PSV.nl

Op de officiële website laat Marcel Brands weten dat PSV in het meerjarige contract met Rabiu Ibrahim een optie had om tussentijds de verbintenis te beëindigen. De club zal Ibrahim helpen een nieuwe club te vinden. "We hadden een contract voor drie jaar, met een ‘ontsnappingsmogelijkheid’ daarin opgenomen. Het is in het belang van Ibrahim dat hij aan spelen toe komt, mede met oog op de nationale ploeg. Dat perspectief is bij PSV, met spelers als Toivonen, Wijnaldum en Labyad is niet groot. Daarnaast willen we talent Ritzmaier niet blokkeren. Rabiu is vanaf dag één opgenomen in de groep en manifesteert zich goed. Hij is ook een prima mens en een goede prof. Maar hij moet ook perspectief hebben. Verhuur is in deze bijna niet mogelijk, omdat hij van buiten de EU komt en nu hij 20 jaar is het dubbele aan salaris moet verdienen als hij terugkeert. Alle overwegingen op een rij, kwam PSV tot deze conclusie.”

"Dat verdient hij ook, wij kunnen tevens elke club positief adviseren. Alleen heeft hij hier bij ons niet die laatste stap kunnen zetten, mede door de grote concurrentie die hij voor zich heeft. Je moet hem perspectief kunnen bieden en dat kan PSV op dit moment niet. Neemt niet weg dat hij zich geweldig heeft opgesteld, vaak bij de wedstrijdselectie zat en een paar keer minuten heeft gemaakt. Dat hij mogelijkheden heeft, is wel duidelijk."

Meer op PSV.nl




Tags

rabiu brands labyad manifesteert meerjarige ontsnappingsmogelijkheid prof ritzmaier toivonen wijnaldum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business crockett dest eredivisie feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis