Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Reacties op het vertrek van PSV-trainer Fred Rutten

30 december 2011 17:20

De reacties van de supporters van PSV op het vertrek van trainer van Fred Rutten zijn divers. Technisch directeur Marcel Brands van PSV betreurt het vertrek van de coach. Hij zegt het 'jammer' te vinden dat Rutten na dit seizoen weg gaat uit Eindhoven.

Maar niet iedereen die de roodwitten een warm hart toedraagt denkt er zo over.

PSV Fans United
Frits Bovers van PSV Fans United trok een biertje open op het aangekondigde vertrek van Fred Rutten. Met een heuse PSV-flesopener, die hij voor een speciale gelegenheid had bewaard. Bovers: "Dit is niet écht een glorieuze dag, want dit besluit had Rutten natuurlijk veel eerder moeten nemen. Maar het feit dat hij na dit seizoen in elk geval vertrekt, is erg positief."

Positief geluid
Maar er waren ook positieve geluiden over Rutten, die nog altijd op drie fronten in de race is om een hoofdprijs: de titel, de beker en de Europa League zijn namelijk nog altijd haalbaar.

En Dirk van Gestel, bestuurslid van de supportersvereniging van PSV, gaat bijvoorbeeld de prettige samenwerking met de coach missen. Van Gestel: "Rutten is altijd een trainer geweest die het belang van een goede band met de supporters begrepen heeft."

Kritisch
Oud-speler en clubicoon Willy van de Kerkhof van PSV vindt het een 'verstandige beslissing' vam Rutten. Van der Kerkhof is - evenals zijn broer René - al tijden kritisch op de PSV-coach. Willy van de Kerkhof: "Een club als PSV moet altijd om de eerste plaats voetballen en dat hebben we de afgelopen twee jaar niet gedaan. (....) Dan moet je je als trainer ook af gaan vragen: 'ben ik wel geschikt voor deze club?"




Tags

rutten kerkhof bovers gestel willy bestuurslid betreurt bewaard biertje brands divers flesopener frits fronten geluid glorieuze hoofdprijs roodwitten supportersvereniging titel toedraagt vam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage