Transparent
Inloggen
Sluiten

Lazio huilt, Lazio lacht ....

11 oktober 2001 20:56

Verslaggever: RvW

Het blijven opmerkelijke tijden voor Lazio Roma. De tegenstander van PSV van aanstaande dinsdag maakt het een na het ander mee. Gisteren kwam de club eerst in het nieuws vanwege het feit dat de supporters van de harde kern van de club het huis van hun nieuwste aanwinst Liverani hadden beklad. De racistische groepering liet daarmee nog maar eens overduidelijk weten tegen de komst van de donkere speler te zijn. De speler afkomstig van Perugia maakte onlangs als eerste donkere speler zijn debuut in het Italiaans nationale elftal. De racistische aanhang is al jaren het probleem van Lazio Roma. Ook PSV zal daar volgend week wellicht mee in aanraking komen.

Sportief lijkt de ploeg eindelijk in de lift te zitten. De laatste dagen keren veel spelers terug van hun blessure. Gisterenavond won de club een oefenwedstrijd tegen l'Ellera met maar liefst 14-0. Crespo (die 2 doelpunten maken) en Nesta zullen dit weekend nog ontbreken op het hoogste niveau maar zouden zich gaan voorbereiden op het duel tegen PSV.

Meer op




Tags

lazio huilt racistische roma aanhang beklad crespo ellera gisterenavond groepering kern lift liverani nesta perugia voorbereiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage