Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans verdeeld over effect Oranje

11 oktober 2001 21:51

Verslaggever: BvT

Dat veel Nederlanders het jammer vinden dat Oranje niet naar het WK in Japan en Korea mag lijdt geen twijfel. De meningen zijn echter verdeeld over het effect dat PSV hiervan zal ondervinden. Is het nadelig voor de Eindhovense club, bijvoorbeeld omdat spelers hierdoor wellicht eerder kiezen voor een buitenlands avontuur, of kan het juist voordelig zijn omdat internationals een minder zwaar programma krijgen? De PSV Poll vroeg naar de mening van de supporters van PSV.

37,3% Van de respondenten denkt dat het positief is voor PSV dat Oranje zich niet wist te kwalificeren. Iets minder fans (35,9%) gaat uit van een negatief effect. 22,8% Denkt dat de uitschakeling geen significant effect zal hebben op PSV en de rest heeft geen mening.

De nieuwe PSV Poll gaat in op de positie waarin PSV verzeild is geraakt. In de competitie ligt de club een straatlengte achter op vrijwel elke concurrent, terwijl de resultaten in de Champions League hoopgevend zijn tot nu toe. Als in Itali? en/of Turkije een goed resultaat kan worden behaald, ligt de tweede ronde binnen handbereik. Het is dan ook de vraag of PSV wellicht alle kaarten op de Champions League moet zetten om het seizoen te redden.

Meer op




Tags

oranje poll buitenlands handbereik hoopgevend itali japan korea nadelig nederlanders respondenten turkije verzeild voordelig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte